19 september – Nyenrode Lean Kring - Promovendus Erdogan Gülyaz over “Lean Management gefocust op klantwaarde maakt MKB competitiever”

19/09/2017

Schrijf je nu alvast in! voor ons volgende Nyenrode Lean Kring bijeenkomst op capus met promovendus Erdogan Gülyaz.

In juli is Erdogan Gülyaz gepromoveerd aan Nyenrode Business Universiteit. Hij zal deze avond een presentatie inclusief workshop geven over zijn onderzoek “Extending Lean Framework Beyond Conventional Boundaries: Exploring Value Creation and Appropriation in SMEs and Services”.

Op de hedendaagse hyperdynamische markt moeten bedrijven in het midden- en kleinbedrijf (mkb) steeds beter presteren met steeds minder middelen. Daartoe biedt Lean Management veel mogelijkheden. Maar bedrijven moeten dan wel meer doen dan alleen de verspilling in hun interne processen verminderen. Om een duurzaam concurrentievoordeel te realiseren, moeten zij een diepgaand inzicht ontwikkelen in wat voor hun klanten echte waarde vertegenwoordigt. Ook dienen zij hun waardecreatiefocus te verbreden naar de end-to-end-processen in de gehele voortbrengingsketen. Dit is één van de conclusies van Erdogan Gülyaz in zijn proefschrift met de titel “Extending Lean Framework Beyond Conventional Boundaries: Exploring Value Creation and Appropriation in SMEs and Services”.

De samenvatting van het proefschrift van Erdogan Gülyaz kan op deze pagina worden gedownload: http://newsroom.nyenrode.nl/lean-management-gefocust-op-klantwaarde-maakt-mkb-competitiever/

Uiteraard starten we deze avond weer met een broodje en sluiten we af met een gezellige borrel op de campus.

Agenda

  • 18:30 Inloop met broodje
  • 19:00 Gastspreker Erdogan Gülyaz over "Lean Management gefocust op klantwaarde maakt MKB competitiever "
  • 21:00 Borrel in Plesmanbar op campus

Schrijf je nu in! We zien je graag dan.

 

Hartelijke groet,

 

Nyenrode Lean Kring bestuur

Sanne Nieuwenhuijse, Rob van Tilburg en Chris Snellen van Vollenhoven

Start evenement: 
19 sep 2017 - 18:30
Locatie: 
Nyenrode Business Universiteit, AH-gebouw Executive zaal 2
Straatweg 25
Breukelen
Nederland
Kosten
Lid: 
20.00 EUR
Niet-lid: 
25.00 EUR
Student: 
10.00 EUR