Terugblik succesvolle bijeenkomst “Mission Possible”

Jun 11, 2019

Dinsdag 28 mei was het zover: “ Mission Possible” was het thema van de avond, georganiseerd door kring Business Spiritualiteit waarbij het onmogelijke mogelijk werd. Het was een inspirerende avond, waarin de deelnemers elkaars dromen deelden en hun ervaringen deelden op het gebied van energie, manifesteren, synchroniciteit, intuïtie en communicatie.

Ook werd er door de voorzitter van de avond, Ger Kamstra, stilgestaan bij de bijhorende theorieën, zodat ook de dingen die moeilijk te plaatsen zijn; toch als vanzelfsprekend betiteld konden worden.

Het krachtige van de avond was dan ook combinatie van de open- en eerlijkheid van de deelnemers,  de praktijkvoorbeelden, de bijhorende theorieën en niet te vergeten het “Ultieme Eindspel’, waaruit bleek dat de dromen van deelnemers, behoorlijk gesteund werden. Zo gek waren de dromen dus niet!

Ook hebben de deelnemers vanuit hun eigen dromen inzichten meegekregen, waarmee ze feitelijk direct aan het werk kunnen. En waarmee ook direct resultaat gehaald kan worden, zolang je er maar voor open staat! Want iedereen heeft wel ideeën of misschien een droom, maar is er ook de tijd om hier voor te gaan?!  En wat als het nu mislukt? En waarom twijfelen we eigenlijk zo? Allemaal zaken waar we bij stilgestaan hebben; met resultaat!

We hebben de aannames, die we zelf maken, gaandeweg de avond de das om gedaan! We hebben zaken in de workshop zien gebeuren, die volgens de ratio niet zouden kunnen!  We weten nu waarom het wel kan en we gaan ervoor!

Samengevat: een succesvolle avond, waaruit niet alleen een hoop energie is gekomen, maar ook waardevolle relaties, netwerken, kennis en inzichten!   

Baal je nu een beetje dat je er niet bij was?! Terecht! Maar geen nood; Word lid van kring Business Spiritualiteit en volg ons nieuws!  Na de zomer gaan we weer verder met super-inspirerende bijeenkomsten! Tot dan!


Other news