Programma Kring Interim Management (KIM) 2022 - Lid worden van de KIM

Best VCV lid,

 

Het jaar loopt al bijna weer ten einde en wij zijn als bestuur van de Nyenrode Kring Interim Management alweer druk bezig met het programma voor 2022.

 

De KIM biedt een model voor het continu investeren in onszelf op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke kennis. Dat is ook voor 2022 weer de doelstelling.

Programma 2022

Hierbij tref je het jaar programma voor 2022 aan. Leiderschap, ketenprestaties verbeteren en innovatie zijn een paar van de sleutelwoorden voor de focus van het nieuwe programma. De onderwerpen sluiten aan op de huidige tijdsgeest en toenemende digitalisering.

 

Dit jaar 4 avond workshops, éénmaal een bedrijfsbezoek en de hoog gewaarde masterclass. Het bedrijfsbezoek is nog een verrassing maar is zeker leerzaam en leuk. Daarnaast willen we dit jaar op veler verzoek ook meer ruimte bieden voor het benutten van het KIM netwerk. Zo organiseren we bij voldoende belangstelling een intervisie-avond. Daarnaast een nieuw element; de KIM dag, een netwerk event. Meer info hierover volgt later.

 

Programma 2022 *

Onderwerp

Datum

Tijd

Psychologie van het leiderschap

17 februari

Avond

Intervisie – obv aanmelding (alleen voor KIM Leden)

16 maart

Avond

Bedrijfsbezoek en case (alleen voor KIM Leden)

8 april

Middag

Performance Improvement: verbeter de ketenprestatie

 18 mei

Avond

KIM dag – Netwerken en Zeilen of ?

24 juni

Dag

Innovatie   

28 september

Avond

ALV

28 september

Avond

Masterclass

21 oktober

Dag

Workshop obv input van leden

30 november

Avond

 * Data onder voorbehoud van onvoorziene wijzigingen

 

Financiële bijdrage

Alle evenementen hierboven zijn gratis bij te wonen voor betalende leden van de KIM.

 

 

Workshops

Intervisie

Masterclass

Bedrijfsbezoek

VCV KIM Leden

 €                0         

€        0

 €             0  

 €          0  

VCV-leden

 €          40,00

X

 €         195,00

X

Niet-VCV-leden/introducés

 €          55,00

X

 €         255,00

X

 

 

Terugblik op 2021

Graag staan we nog even stil bij afgelopen periode. Dat Corona roet in onze plannen heeft gestrooid is duidelijk. Pas vanaf het najaar 2021 konden er weer live activiteiten ontplooid worden. In september hadden wij een mooie en prikkelende avond met Nyenrode

hoogleraar Strategie en Transformatiemanagement  Annemieke Roobeek over engaged leadership. In oktober werd die gevolgd door een hele dag masterclass Digitale Transformatie olv diverse industrie experts. Op 17 november sluiten wij het jaar af met een avond workshop over de impact van AI en robotics op bedrijfvoering en management.

 

Waarom lid worden?

Vind jij jouw persoonlijke ontwikkeling (vakinhoudelijk, intermenselijk, leiderschap, feedback) van belang? En bied jij jouw opdrachtgever graag zekerheid op het gebied van kwaliteit? Dan ben je bij KIM aan het juiste adres.

 

Onze focus ligt op het continu verhogen van kwaliteit en professionaliteit. Dit doen wij in samenwerking met de universiteit Nyenrode door de gerichte praktijkkennis en ervaring van onze interimmanagers te koppelen aan wetenschap en opleiding. Daarnaast delen we professioneel ervaringen uit en verzorgen we terugkoppeling op persoonlijk vlak middels intervisie. Omdat we als vereniging natuurlijk geen winstbejag hebben, zijn de kosten erg laag. En de kwaliteit maken en bepalen we dus zelf!

 

Leden van de vereniging KIM kunnen aan alle activiteiten deelnemen zonder kosten buiten het lidmaatschap. Waar het lidmaatschapsgeld voor 2022 op € 240,-  is gesteld, ligt hier dus een mooie potentiële besparing. Wanneer je aan alle activiteiten zou deelnemen, zou je al meer dan  € 600,- in jezelf investeren. Maak van 2022 goed jaar op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en wordt lid !

 

Ben je geïnteresseerd bel ons of mail met bard@bdolmans.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Mala Lalbiharie, John Marapengopie en Bard Dolmans

@: bard@bdolmans.nl

M: +31 6 241 22 241

www.nyenrode-interimmanagement.nl

 

Other news