Directeur Stichting Nyenrode Fonds Tanja Visser (19980149) neemt afscheid.

Partir c’est mourir un peu

“Partir c’est mourir un peu” is de eerste regel uit een gedicht van Edmont Haraucourt. Afscheid nemen is een beetje sterven en je verliest daarmee een stukje van jezelf.  Voor mij is het tijd om mijn kindje, Stichting Nyenrode Fonds, los te laten. Met heel veel plezier heb ik mij ruim 4 jaar mogen inzetten voor Stichting Nyenrode Fonds, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Per 1 juli start ik als directeur/bestuurder van Monumentenwacht Utrecht. Ik heb heel veel zin in deze uitdaging, maar het is moeilijk al dit moois op Nyenrode los te laten.

Ik ben ontzettend dankbaar voor alle inspirerende mensen die ik heb mogen ontmoeten, de plaatsen die ik heb bezocht, de gastvrijheid waarmee ik ontvangen werd en alle projecten die we van de grond hebben weten te krijgen. De afgelopen vier jaar hebben we, dankzij jullie, 35 studenten aan een beurs geholpen die anders echt niet op Nyenrode hadden kunnen studeren, waarvan meerdere vluchtelingen. Tien monumenten zijn gerestaureerd, we zijn gestart met de restauratie van nog eens twee monumenten en we hebben de financiering rond voor de restauratie van het poortgebouw. De studenten kunnen eindelijk in het donker sporten dankzij de nieuwe rugby veldverlichting, The Booze heeft nieuwe apparatuur en na bijna 20 jaar siert een haan wederom het kasteelplein. Ook is bijna € 100.000 geïnvesteerd in studiefaciliteiten dankzij het claim your chair project.

De aankomende periode zal Heleen van Hall ad interim mijn functie gaan vervullen. Op kantoor zullen Tessa van den Boogaard en Anouk Reitsma zich als fondsenwervers blijven inzetten en in principe eerste contactpersoon blijven. Hun contactgegevens zijn:

Tessa van den Boogaard
T.vandenboogaard-vandermeijden@nyenrode.nl 
06-10775530

Anouk Reitsma
A.reitsma@nyenrode.nl 
06-22310788

Graag wil ik jullie bedanken voor de fijne samenwerking en voor jullie bijdragen, in welke vorm dan ook, aan Nyenrode. Ik hoop dat jullie, je net als ik, ook in de toekomst willen blijven inzetten voor deze prachtige universiteit.

Van verre!

Tanja Visser
Directeur Stichting Nyenrode Fonds

E: t.visser@nyenrode.nl
T: +31 346 295 997

 


 

Other news