Andy Warhol op Nyenrode

06 okt 2020

De 15e kunsttentoonstelling die Art Fund Nyenrode in het Dr. Albert Heijn gebouw op Nyenrode organiseert is in september ondanks covid-19 van start gegaan, wel een paar maanden later dan oorspronkelijk gepland. Maar zonder drukbezochte officiële opening en met aangepaste bezoekmogelijkheden.

Deze tentoonstelling omvat de hoogtepunten uit de PopArt verzameling van alumnus Lodewijk den Hengst (NOIB 1964), voor velen beter bekend als Lex Harding. Drieëndertig kleurrijke silkscreens hangen tot eind mei op de begane grond en de 1e verdieping van het AH gebouw.

Marilyn Monroe en Koningin Beatrix zijn aanwezig uiteraard, maar ook een aantal unieke Mick Jaggers, naast Mao en Lenin, plus Grace Kelly, Elizabeth Taylor en Jane Fonda, om er een paar te noemen.

Art Fund Nyenrode is er opnieuw in geslaagd een spectaculaire tentoonstelling op Nyenrode te krijgen, ter illustratie van hun motto ‘Nyenrode en Kunst horen bij elkaar’. Rondleidingen in kleine corona-bewuste groepen zijn mogelijk, maar uitsluitend op uitnodiging van Art Fund Nyenrode. www.artfundnyenrode.nl

Een catalogus van 88 kleurrijke pagina’s is voor € 15 verkrijgbaar bij het ServicePoint op Nyenrode en is online te bestellen door € 17,50 (incl. verzendkosten) over te maken op NL21 RABO 0305 97 15 30 van Stichting Art Fund Nyenrode  o.v.v.  Warhol catalogus + uw postadres

In verband met de beperkte oplage is deze catalogus vooralsnog uitsluitend verkrijgbaar voor leden van de Nyenrode community.


Ander nieuws