Nyenrode Rally 2020

02 okt 2020

Na maanden hard werken zijn wij enorm dankbaar voor het vertrouwen van alle deelnemers in de 21e Editie van de Nyenrode Rally. Dit harde werk resulteerde in het feit dat de Rally dit jaar binnen een week was uitverkocht, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen. Door de maatregelen opgesteld vanuit het RIVM en Nyenrode hebben wij als bestuur besloten om de Rally dit jaar te organiseren als een eendaags-evenement.

Op zaterdag 26 september zijn er 45 equipes samengekomen om tezamen de passie voor de autosport te delen, tijdens een volledig corona-proof evenement. Wat hebben wij genoten van dit prachtige evenement. Tegen alle weersverwachtingen in begon de dag stralend. Zoals elke Nyenrode Rally begon de start traditiegetrouw op het Slotplein.
De deelnemers hebben mogen genieten van de prachtige landschappen die Midden-Nederland te bieden heeft, met Breukelen als centraal punt.
De dag werd afgesloten met een culinair Finish Diner bij Slangevegt. Hier hebben alle equipes genoten van een heerlijk viergangen menu met prijsuitreiking. Zoals mening men zal zeggen: “Meedoen is belangrijker dan winnen”, maar niet op Nyenrode, daar willen alle deelnemers altijd winnen. Met dank aan de mooie samenwerkingen met verscheidene bedrijven zijn er prachtige prijzen uitgereikt.

Het was een prachtige dag waar wij veel blije gezichten hebben gezien, wij hebben in ieder geval genoten. Uiteraard willen wij DS Automobiles bedanken wederom voor het vertrouwen in dit mooie en unieke evenement. Tot volgend jaar!

Het 21e Nyenrode Rally bestuur
Willemijn Knottnerus
Bob Burry
Sam Marwijk van Kooij
Cedric Tapper
Valerie van Eck
Thijs Messemackers van de Graaff
Olivier van Schaijk

 


Ander nieuws