Eerste Online evenement van Kring Amersfoort-Utrecht een succes!

Dinsdagavond 27 oktober j.l. organiseerde Kring Amersfoort-Utrecht succesvol haar eerste online evenement.

Naast dat een 100% online evenement voor deze kring een primeur was, was het ook de allereerste keer dat er vanuit de VCV met ‘Go To Webinar’ software werd gewerkt. Hierover is verderop meer te lezen.

Lisette Brattinga-Haker (19900011) nam de grote groep geïnteresseerden mee in de - voor velen zeer relevante - vraag: “Hoe bereik ik nieuwe klanten?”.

Al snel werd duidelijk dat het opschalen van je marketing activiteiten, online media uitgaven en nieuwsbrieven geen zoden aan de dijk zullen zetten, als de basis niet in orde is. Lisette legde heel begrijpelijk, ook middels praktijkvoorbeelden, uit waar die basis dan uit zou moeten bestaan. We zullen niet alles verklappen, maar het had te maken met de vijf cruciale sleutels. Alle vijf sleutels werden uitgebreid toegelicht en ondertussen kon men via de chat functie vragen stellen. Lisette stelde de groep ook regelmatig vragen, die men via de chat kon beantwoorden. Lisette kon op die manier ook op een aantal individuele voorbeelden ingaan en advies geven. De deelnemers namen zo actief deel aan het evenement. Het was ook zeer informatief om te horen in welke branches de andere deelnemers werkzaam waren en met welke uitdagingen zij te kampen hadden. Alle deelnemers hebben na afloop de presentatie van Lisette ontvangen, samen met een opname van het evenement.

Voor de bestuursleden van de kring was het werken met Go To Webinar nieuw. De verbinding functioneerde gelukkig vlekkeloos, middels de ontvangen link. Er waren wel wat verschillen met MS Teams en Zoom, zoals dat men niet de chat reacties van de andere deelnemers kon inzien. Dit maakte de interactie soms wat moeizamer. De kring zal de tooling mogelijkheden voor het eerstvolgende online evenement (hou alvast dinsdagavond 8 december vrij in je agenda!) nog evalueren en bespreken met de VCV.

Wij als bestuursleden van Kring Amersfoort-Utrecht zijn continu op zoek naar relevante onderwerpen voor onze evenementen. Ook op 8 december staat er weer een interessante spreker op de agenda! Die avond zal Reinier Smit (19930993) ons meenemen in de KPI’s die wél werken, die bijvoorbeeld de samenwerking wel bevorderen, klanten wel beter bedienen en waarbij ambities wel kunnen worden gerealiseerd. Het belooft wederom een zeer informatieve en praktische avond te worden.

Stay safe

Hartelijk groet,

Frans, Jocelyn, Taco, Jessica en Iris

Namens Kring Amersfoort-Utrecht

Ander nieuws